Pictogenda producten en vragen


Pictogenda producten en verkrijgbaarheid

Er zijn diverse Pictogenda producten te koop. Deze kun je bestellen op de algemene Pictogenda website. Hier vind je producten zoals de Pictogenda zelf, de Pictogenda Kalender, bedrukte stickervellen en blanco stickervellen waarop je zelf kunt printen. Je vind daar ook filmjes van gebruikers en allerlei downloads, plus de Pictogenda-Club. 

Veelgestelde vragen over Pictogenda

Hieronder de meestgestelde vragen aan het Pictogenda-team. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel dan naar  +31 (0)30 63 55 072 of stuur een mail naar klantenservice@pictogenda.nl

Ik zou graag eigen plaatjes (foto’s of pictogrammen) willen printen, kan dat?

Via de website www.pictoselector.eu is dat mogelijk. Daar is een speciaal sjabloon voor de Pictogenda stickervellen voorhanden. Je kunt gratis alle Pictogendapictogrammen maar ook eigen plaatjes, bijvoorbeeld een foto van jezelf of je vader of moeder, uploaden en printen op stickervellen.

Blanco stickervellen zijn via www.pictogenda.nl verkrijgbaar.

Hoe sla ik een pictogram op als plaatje?

Je kunt via pictoselector je pictogrammen op een Word-formulier afdrukken en ze zo ook opslaan. 

Moet ik als ik een abonnement heb een nieuwe agendavulling bestellen?

Nee, als je een abonnement hebt, krijg je de nieuwe versie jaarlijks automatisch toegestuurd. Dit geldt ook voor de complete agenda en de kalender. De Pictogendaproducten waar je een abonnement op hebt, worden je in de maand oktober toegestuurd.

Waar kan ik tabbladen kopen voor mijn Pictogenda?

Je kunt tabbladen bestellen via www.succes.com of www.filofax.nl voor een 6-ringsagendasysteem (internationaal agendasysteem). Via deze leveranciers kun je ook een 6-ringsperforator bestellen.