Pictogenda producten en vragen


Pictogenda producten en verkrijgbaarheid

Er zijn diverse Pictogenda producten te koop. Deze kun je bestellen op de algemene Pictogenda website. Hier vind je producten zoals de Pictogenda zelf, de Pictogenda Kalender, bedrukte stickervellen en blanco stickervellen waarop je zelf kunt printen. Je vind daar ook de informatie over de Pictogenda-app, deze kun je gebruiken op een iPad van Apple. Voor extra uitleg over het installeren van de Pictogenda-app volgt deze link:  https://www.pictogenda.nl/pictogenda-app-uitleg/

Veelgestelde vragen over Pictogenda

Hieronder de meestgestelde vragen aan het Pictogenda-team. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel dan naar 030 – 638 37 36 of stuur een mail naar pictogenda@bsl.nl.

Ik zou graag eigen plaatjes (foto’s of pictogrammen) willen printen, kan dat?

Het printen van pictogrammen is mogelijk via Pictogenda.nl. 

Via de website www.pictoselector.eu is dat ook mogelijk. Je kunt gratis alle Pictogendapictogrammen maar ook eigen plaatjes, bijvoorbeeld een foto van jezelf of je vader of moeder, uploaden en printen op stickervellen.

Blanco stickervellen zijn ook via Pictogenda.nl verkrijgbaar.

Hoe sla ik een pictogram op als plaatje?

Na het maken van een eigen stickervel met Pictogrammen (zie: menu-item stickervellen maken) verschijnen alle pictogrammen op een Adobe printerpagina. Door met je rechtermuisknop op het gewenste pictogram te klikken kun je kiezen voor de optie ‘opslaan’. Je kunt ook kiezen voor de optie kopiëren en het pictogram vervolgens plakken in Word.

Moet ik als ik een abonnement heb een nieuwe agendavulling bestellen?

Nee, als je een abonnement hebt, krijg je de nieuwe versie jaarlijks automatisch toegestuurd. Dit geldt ook voor de complete agenda en de kalender. De agendavullingen worden in de maand oktober toegestuurd.

Waar kan ik tabbladen kopen voor mijn Pictogenda?

Je kunt tabbladen bestellen via www.succes.com of www.filofax.nl voor een 6-ringsagendasysteem (internationaal agendasysteem). Via deze leveranciers kun je ook een 6-ringsperforator bestellen.